Παρασκευή 20 Ιουλίου 2012

ΠΟΙΟΙ ΕΞΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΑΣ ;


γράφει ο Βασίλης Πανδής
"Δεν νοιάζομαι τι λένε οι νόμοι μιας χώρας,
όταν μπορώ να επηρεάζω το χρήμα και την κυκλοφορία του !"
~ Μάγιερ Ρόθτσιλντ (18ος αιώνας)

"Βρισκόμαστε στο όριο της παγκόσμιας αλλαγής. Το μόνο
που χρειάζεται είναι η κατάλληλη παγκόσμια κρίση !"
~ Ντέιβιντ Ροκφέλερ


 Πολλοί αναρωτιούνται "Ποιοί βρίσκονται πίσω από την παγκόσμια οικονομική κρίση ;" "Ποιοί κατέχουν όλο το χρήμα ;" "Ποιοί μας κυβερνούν από τα παρασκήνια ;"
Λίγοι είναι στην πραγματικότητα όμως αυτοί  που τολμούν να κατονομάσουν τους κοσμοεξουσιαστές. Λίγοι είναι αυτοί που μιλούν για τις οικογένειες τραπεζιτών που κρατούν την παγκόσμια οικονομία στα χέρια τους, και προκαλούν τεχνιτές κρίσεις για να την επηρεάσουν προς το συμφέρον τους. Μερικές από αυτές τις οικογένειες είναι οι Ρόθτσιλντ, οι Ροκφέλερ, οι Σόρος, οι Πόλσον, κ.λπ.

Ο αμερικανός βιομήχανος Χένρυ Φορντ είχε γράψει κάποτε στο βιβλίο του "Ο Διεθνής Εβραίος":  "Το παν-εβραϊκό κράτος είναι το μόνο κράτος που ασκεί παγκόσμια κυβέρνηση, ενώ όλα τα άλλα κράτη μπορούν να ασκήσουν μόνο εθνική κυβέρνηση. Ο πανεβραϊσμός είναι εδώ. Η σκηνή των επιχειρήσεων αλλάζει. Ο Εβραίος όμως είναι πάντα ο ίδιος δια μέσω των αιώνων."
Οι επικυρίαρχοι κοσμοεξουσιαστές είναι οι κακώς εννοούμενοι Εβραίοι, οι Σιωνιστές. Οι Σιωνιστές, βασιζόμενοι σε εδάφια των εβραϊκών γραφών και του ιερού βιβλίου τους Ταλμούδ  (το οποίο βρίζει αισχρά την Παναγία και τον Χριστό), πιστεύουν πως είναι "ο λαός του θεού" και είναι γραφτό να κυβερνήσουν τον κόσμο.

Η παγκόσμια κυριαρχία τους όμως σε κάθε επίπεδο, είναι ένα αρκετά πολύπλοκο σχέδιο. Περιλαμβάνει πάρα πολλά  μικρότερα σχέδια, με στόχο την χαλιναγώγηση κάθε πτυχής της ανθρώπινης κοινωνίας. Γέμισαν την πολιτική σκηνή κάθε κράτους με  πολιτικάντηδες - τσιράκια τους. Παραπλανούν τους λαούς με δήθεν "αντικρουόμενες" ιδεολογίες. Κάνουν τους ανθρώπους να πιστέψουν σε διάφορες αιρέσεις με σκοπό να τους απομακρύνουν όσο το δυνατόν περισσότερο από την Αληθινή Πίστη, κ.ο.κ.
Ο Σιωνισμός προσπαθεί λοιπόν μανιωδώς τους τελευταίους αιώνες να εφαρμόσει και να εδραιώσει την "Pax Judaika". Εδώ και περίπου 200-300 χρόνια, τα καταφέρνει με τρομακτικά  - κυριολεκτικά -  αποτελέσματα, αφού το κεφάλαιό του κυριαρχεί στην οικονομική ζωή σχεδόν όλων των κρατών ανά τον κόσμο. Ήδη από τον 18ο αιώνα, σιωνιστικές τοκογλυφικές οικογένειες όπως αυτή των Ρόθτσιλντ, κατάφεραν να κυριαρχήσουν οικονομικά στην Ευρώπη.
Το παγκοσμιοποιητικό κεφάλαιο των πλουτοκρατών σιωνιστών, κυριάρχησε και συνεχίζει να κυριαρχεί μέσω των πολυάριθμων τραπεζών που ελέγχει. Είτε παγκόσμιες (Δ.Ν.Τ., Παγκόσμια Τράπεζα, Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, Ομοσπονδιακή Τράπεζα, κ.α.), είτε εθνικές (για παράδειγμα, η πανίσχυρη οικογένεια των Ρόθτσιλντ σήμερα ελέγχει μέσω μετοχών, ΟΛΕΣ τις εθνικές τράπεζες ΟΛΩΝ των κρατών εκτός της Κούβας, της Β.Κορέας και του Ιράν!).


Ετσι οδηγούμαστε ολοταχώς στην λεγόμενη Νέα Τάξη Πραγμάτων.
Η Νέα Τάξη Πραγμάτων, που θα σηματοδοτήσει το τέλος του κόσμου όπως όλοι μας τον ξέρουμε, θα είναι η αρχή της "Νέας Εποχής" που θα βασιλέψει στην Γη, ο Αντίχριστος και το όργανό του, ο Σιωνισμός.
Στην Νέα Τάξη, όλοι οι άνθρωποι θα πρέπει να είναι φακελωμένοι μέσω "καρτών του πολίτη", βιονικών τσιπ, κ.λπ.  και να παρακολουθείται οποιαδήποτε κίνησή τους. Θα πρέπει να καταργηθούν τα εθνικά νομίσματα ή έστω οι περιφερειακές νομισματικές ενώσεις (π.χ. Ευρωζώνη). Θα πρέπει όλες οι θρησκείες να εγκαταληφθούν, και όλοι να πιστέψουν σε μία και μόνο θρησκεία  (την λεγόμενη "Πανθρησκεία"), αφού όπως αφήνεται να εννοηθεί από τους νεοεποχίτες οικουμενιστές "όλοι σε έναν θεό πιστεύουμε...". [Μια διευκρίνηση: κάποιος που είναι πραγματικά πιστός Χριστιανός ΔΕΝ μπορεί φυσικά να λάβει μέρος στην Πανρθησκεία ούτε σε καμιά άλλη παρόμοιου τύπου αίρεση αφού ο Χριστός μας μάς λέει πως Αυτός είναι ο δρόμος για τη σωτηρία, και δεν υπάρχει σωτηρία έξω από Αυτόν.]

Το μεγάλο στοίχημα όμως της Νέας Εποχής, είναι η Παγκόσμια Διακυβέρνηση. Δηλαδή να υπάρχει μόνο μία κυβέρνηση, που θα ελέγχει όλο τον κόσμο.


Το σχέδιο για την Παγκόσμια Διακυβέρνηση, ψηφίστικε στο Ρίο Ντε Τζανέιρο της Βραζιλίας, από μια διεθνή σύνοδο 178 αρχηγών κρατών από όλο τον κόσμο στις 14 Ιουνίου 1992  (την Ελλάδα εκπροσώπησε τότε στη συγκεκριμένη συνδιάσκεψη ως πρωθυπουργός, ο Κ.Μητσοτάκης). Το σχέδιο αυτό ονομάζεται "ΑΤΖΕΝΤΑ 21" (λόγω του ότι πρόκειται να εφαρμοστεί στον τρέχοντα αιώνα, δηλαδή τον 21ο).
Μέρος της Ατζέντας 21, είναι και το σχέδιο "Iron Mountain" (πιο γνωστό με το όνομα "Δόγμα του Σοκ") αλλά και ο "Codex Alimentarious" (ο "διατροφικός κώδικας" δηλαδή).
Άμεσοι εκτελεστές της Ατζέντας 21 είναι οι διορισμένες από τον Σιωνισμό  κυβερνήσεις, που ελέγχονται απολύτως από τις τεκτονικές στοές και τις συναγωγές.
Και βέβαια όταν κάποιος πρόεδρος ή πρωθυπουργός ενός κράτους, δεν δέχεται να εφαρμόσει μέρος της Ατζέντας, η σιωνιστική ελίτ, είτε με εκτεταμένα επεισόδια από τους υποτιθέμενους αναρχικούς και παρακρατικούς, είτε με την προπαγάνδα της 5ης φάλαγγας των Μ.Μ."Ε". (και ειδικά της τηλεόρασης), τον αναγκάζει να παραιτηθεί (π.χ. Κώστας Καραμανλής).
Από την άλλη ακόμη και εάν ο πρωθυπουργός, δεν είναι τελικά ικανός να εφαρμόσει τα σχέδια τους, και πάλι τον αναγκάζουν σε παραίτηση και τον αντικαθιστούν με κάποιον πιο "ικανό" και "πιστό" (π.χ. η αντικατάσταση του Γιώργου Παπανδρέου από τον Λουκά Παπαδήμο).


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου